Ön csak kiválasztja a digitális szolgáltatásához szükséges programokat és amennyiben rendelkezik a műsorelosztáshoz szükséges szerződésekkel, úgy a BIX-en kihelyezett DigiHead tulajdonú GbE switch egy portján, a hozzáférés-korlátozással ellátott tartalmat SPTS formátumban rendelkezésére bocsátjuk. A helyi fejállomáson telepített Arris D5™ Univerzális EdgeQAM berendezést, az átvett programok számának függvényében 4, 8, 16, vagy akár 24 QAM multiplexer kapacitással szállítjuk. A jövőbeni alkalmazást a jelenleg elérhető 48 QAM / 2RU chassis bővíthetőség biztosítja. A berendezést az optimális sávszélesség kapacitás és a helyi frekvenciaterv alapján, a magyar nyelvű menedzsment szoftver alkalmazásával Ön állítja be, természetesen a megkívánt technikai támogatás biztosítása mellett. Ezt követően a fejállomás további programozása csak program-bővítés, vagy módosítás esetén szükséges. A program-összeállítás és helyi frekvenciaterv, valamint a STB típusok alapján a központi Ortikon Broadcast Manager szerverben létrehozzuk a virtuális fejállomást, mely ezt követően automatikusan kijátssza az összeállításnak megfelelő PSI/SI adatokat, szükséges STB SW frissítéseket, valamint az EPG szolgáltatást. Az Inca alapú (Smart-End SMS) előfizetői menedzsment szoftver használatával, a bemutatást és oktatást követően, Ön állítja össze a szolgáltatási csomagokat, regisztrálja az előfizetőket, a STB-okat és Smart kártyákat, így az előfizetőknek kiadott eszközöket, programokat, programcsomagokat, valamint jogosultsági időtartományt és az előfizetőhöz tartozó végpontok (STB-ok és kártyák) számát is Ön kezeli.


Köszönhetően a központi fejállomás alkalmazásnak, a HD programokat is tartalmazó széles programválasztékból tudja összeállítani az igényelt digitális kábeles szolgáltatását.


Az előfizetők részére kihelyezhető STB-ok választéka, az SD MPEG-2 vételre alkalmas, többletfunkciókkal felruházott, SD MPEG-2 PVR és Conax Memory-pairing funkciókkal ellátott, HD MPEG-4/2 vételre alkalmas HDCP és Macrovision másolásvédelemmel, továbbá Conax Chipset-pairing funkcióval ellátott, rendszerbe integrált eszközökből áll.


A HD vételre alkalmas, merevlemezes felvevővel szerelt STB-ok szállítása 2009 első negyedévtől várható.

Digitalizálás kivételesen egyszerűen !shapeimage_9_link_0shapeimage_9_link_1
Miért DigiHead?miertdigihead.htmlshapeimage_10_link_0
Ismertetőkismertetok.htmlshapeimage_11_link_0
A fejállomástartalomszolg.htmlshapeimage_12_link_0
Elérhető programokprogramok.htmlshapeimage_13_link_0
Elérhetőségeinkelerhetoseg.htmlshapeimage_14_link_0
Mit nyújt önnek a
DigiHead szolgáltatása?mitnyujt.htmlmitnyujt.htmlshapeimage_15_link_0shapeimage_15_link_1
Galéria
galeria/galeria.htmlshapeimage_16_link_0