1. A DigiHead Kft, kábelszolgáltatók és a HFC Technics részvételével a gazdaságos és dinamikusan fejleszthető központosított digitális szolgáltatás megvalósítása érdekében jött létre. Tevékenysége a digitális tartalombeszerzés és továbbítás, illetve a kis és közepes szolgáltatók részére piacképes digitális szolgáltatás indításának biztosítása, a szolgáltatói függetlenség fenntartása mellett. 2. A rendszert használó alapító KTV szolgáltatók:


 3. BulletRubicom Zrt

 4. BulletOláh & Társa Kft

 5. BulletModultechnika Kft

 6. BulletCelldömölki KTV Kft

 7. BulletElektronet Zrt

 8. BulletVác Városi Kábeltelevízió

 9. BulletSzélmalom KábelTV 10. Hogyan?


 11. BulletBIX-en átvett szolgáltatással

 12. BulletTeljes körű kényelemmel

 13. BulletMinimális beruházással

 14. BulletEgyetlen berendezéssel

 15. BulletÖnálló menedzseléssel


Kulcsrakész digitális szolgáltatást, a világ vezető gyártóinak legmodernebb, IP alapú berendezéseivel.


A DigiHead központi fejállomása egy új építésű ipari parkban megvalósított, ipari klímatizálással, szünetmentes áram-forrással, valamint automatikus tűzoltó rendszerrel felszerelt gépteremben került megépítésre.


A tartalom beszerzés, feldolgozás és IP stream-elés, valamint a hozzáférés-korlátozás központi beillesztése az Appear TV SC-2000 Stream-Core IP alapú professzionális fejállomás berendezéssel történik. A jelfolyam titkosítását redundáns felépítésű Conax CAS-7 hozzáférés-korlátozó rendszerrel végezzük. A fejállomás kritikus elemei redundanciával vannak megépítve. A DVB adattábla beillesztést, PSI/SI kezelést, EPG adatok inzertálását, valamint a STB-ok hálózaton keresztül történő SW frissítését a központosított, redundáns szerverekre telepített Teleste-Ortikon ACE™ Broadcast Manager SW alkalmazás teszi egyszerűvé. Az EPG szolgáltatást a Port Kft-vel kötött nagykereskedelmi megállapodás keretében továbbítjuk a helyi fejállomások részére. A központi fejállomás és BIX-en telepített GbE átadási pont közti adatátvitel számára 10GbE összeköttetés biztosítja a jövőbeni igényeket is kielégítő sávszélességet.


A BIX-en telepített GbE átadási ponton Conax CAS-7 hozzáférés-korlátozással ellátva, programonként (SPTS) lehet átvenni a KTV operátor által kiválasztott műsortartalmat. A helyi DVB-C tartalomszolgáltatáshoz szükséges fejállomás mindössze egy 19” 2RU méretű, Arris gyártmányú D5™ Univerzális EdgeQAM, mely az egyprogramos IP steam-ekből az előfizetői STB-ok részére közvetlen feldolgozható multiplex QAM csomagokat állít elő, az EPG és PSI/SI adatok beillesztésével. Az előfizetők, és programcsomagok Önálló és teljes körű menedzselése, a DigiHead-nél telepített központi szerver webes felületéről, vagy a helyi telepítésű szerveren futtatott magyar nyelvű előfizetői menedzsment szoftver grafikus felületéről kezelhető.

Digitalizálás kivételesen egyszerűen !digiegyszeruen.htmldigiegyszeruen.htmlshapeimage_9_link_0shapeimage_9_link_1
Miért DigiHead?miertdigihead.htmlshapeimage_10_link_0
Ismertetőkismertetok.htmlshapeimage_11_link_0
A fejállomástartalomszolg.htmlshapeimage_12_link_0
Elérhető programokprogramok.htmlshapeimage_13_link_0
Elérhetőségeinkelerhetoseg.htmlshapeimage_14_link_0
Mit nyújt önnek a
DigiHead szolgáltatása?shapeimage_15_link_0shapeimage_15_link_1
Galéria
galeria/galeria.htmlshapeimage_16_link_0
Digitalizálás kivételesen egyszerűen !digiegyszeruen.htmldigiegyszeruen.htmlshapeimage_23_link_0shapeimage_23_link_1
Miért DigiHead?miertdigihead.htmlshapeimage_24_link_0
Ismertetőkismertetok.htmlshapeimage_25_link_0
A fejállomástartalomszolg.htmlshapeimage_26_link_0
Elérhető programokprogramok.htmlshapeimage_27_link_0
Elérhetőségeinkelerhetoseg.htmlshapeimage_28_link_0
Mit nyújt önnek a
DigiHead szolgáltatása?shapeimage_29_link_0shapeimage_29_link_1
Galéria
galeria/galeria.htmlshapeimage_30_link_0